Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας δεν έδωσε καμία απάντηση για το σχέδιο Βαρουφάκη και προβλήματα της χώρας

Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας δεν έδωσε καμία απάντηση για το σχέδιο Βαρουφάκη και προβλήματα της χώρας
Βολές κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το "Ποτάμι", με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, κατηγορώντας τον ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στα σχέδια Βαρουφάκη και δεν έδωσε απαντήσεις στα καυτά ζητήματα της οικονομίας που θα ενσκήψουν πιο απειλητικά τον Σεπτέμβριο.


"Στις δύο ώρες συνέντευξης του κ. Τσίπρα στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ούτε μια ερώτηση και δεν ειπώθηκε ούτε μισή λέξη για τα σχέδια Βαρουφάκη για τα IOUs και την επιστροφή στη δραχμή. Μπορεί να είναι το θέμα που συζητά όλη η Ελλάδα και μαζί μας όλος ο κόσμος, όμως το κόμμα και οι δημοσιογράφοι του, έχουν άλλες έγνοιες", αναφέρει η ανακοίνωση του "Ποταμιού".

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού, συνεχίζει το ίδιο κείμενο, "δεν έδωσε καμία απάντηση στα εκατομμύρια των Ελλήνων που αγωνιούν για την τύχη της χώρας. Τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη στην κοινωνία; Τι θα γίνει με τους νέους φόρους; Πώς θα πληρωθούν οι δάσκαλοι για τα σχολεία; Πώς θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία; Πώς θα αποτρέψουμε την εκτίναξη της ανεργίας σε νέα ύψη; Πότε θα αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η απόφαση του να κλείσει τις τράπεζες; Πώς θα επιβιώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις; Αλλά είπαμε όλα αυτά απασχολούν τον κόσμο και ποτέ τα κόμματα (εξουσίας)"

Το "Ποτάμι" κατηγορεί επίσης τον πρωθυπουργό ότι "προκαλεί την μνήμη των Ελλήνων", με τον "ισχυρισμό" του ότι "εμείς δεν είπαμε ότι θα σκίζαμε τα μνημόνια", αναφέροντας ότι "όλοι οι υπουργοί του με αυτό το σύνθημα έκαναν καριέρα και ο ίδιος με αυτή την υπόσχεση έγινε πρωθυπουργός".

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ