Πούτιν: Ελπίζουμε ότι η ελληνική κρίση θα διευθευτηθεί το ταχύτερο δυνατό

Πούτιν: Ελπίζουμε ότι η ελληνική κρίση θα διευθευτηθεί το ταχύτερο δυνατό
Την εκτίμηση ότι σύντομα θα διευθετηθεί η κρίση στην Ελλάδα, έκανε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα στην πόλη Ουφά.

Η Ρωσία πρόσθεσε, διατηρεί τη δυνατότητά της να στηρίξει τους εταίρους τους ανεξαρτήτως των δυσκολιών που έχει η ρωσική οικονομία, ωστόσο είπε ο κ. Τσίπρας δεν έχει ζητήσει οικονομική βοήθεια από την κυβέρνησή του.

Παράλληλα ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέκρινε, εμμέσως, τους χειρισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κρίση, λέγοντας ότι είναι πολύ εύκολο να αποδοθεί η ευθύνη στους Έλληνες, όμως αν υπήρχαν παραβιάσεις αναρωτήθηκε, πού ήταν η ΕΕ;Γιατί η ΕΕ δεν ζήτησε διορθώσεις στην οικονομική δραστηριότητας της προηγούμενη κυβέρνηση της Ελλάδας; Γιατί δίνονταν τέτοια προνόμια, τέτοια δάνεια, αναρωτήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ