Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Aναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνοδεύει τον πρωθυπουργό ο οποίος λαμβάνει μέρος στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, όπου Αθήνα κινούνται – σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - προκειμένου να βρουν σημεία σύγκλισης.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε τελικά με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, παρά την ένταση στις σχέσεις τους τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η συνάντηση των δύο έγινε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ όπως ενημερώνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου: «Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις, αναλυτικά και σε εποικοδομητικό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν και αύριο».

Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή προγραμματίζεται συνεργασία των δύο αντρών και αύριο Πέμπτη, δείχνει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξουν τελικές αποφάσεις απόψε, ακόμα και μετά την πραγματοποίηση της τριμερούς Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ, που όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 22:00, ώρα Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ