Bloomberg: Η Ελλάδα και οι πιστωτές εκτόξευσαν «αλληλοκατηγορίες» το Σαββατοκύριακο

Bloomberg: Η Ελλάδα και οι πιστωτές εκτόξευσαν «αλληλοκατηγορίες» το Σαββατοκύριακο
Στις συνομιλίες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο μεταξύ Αθήνας και πιστωτών αναφέρεται δημοσίευμα του Bloomberg. Τονίζει επίσης τις νέες δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων για το θέμα της Ελλάδας.

Η Ελλάδα και οι πιστωτές εκτόξευσαν «αλληλοκατηγορίες» το Σαββατοκύριακο για την έλλειψη προόδου στις συνομιλίες, σύμφωνα με το Bloomberg.

Oι διαφωνίες για τους στόχους του προϋπολογισμού μεταξύ των δυο πλευρών παρέμειναν δήλωσε πηγή κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει 1,6 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ τον Ιούνιο.

Καθώς οι διαπραγματεύσεις σε τεχνικό επίπεδο δεν οδηγούν πουθενά ο Αλ. Τσίπρας αναζήτησε την παρέμβαση των Μέρκελ-Ολάντ, με τους οποίους είχε χθες τηλεδιάσκεψη.

Η μπάλα είναι στην περιοχή της Ελλάδας δήλωσε ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών, Βόλκερ Κάουντερ.

H κυβέρνηση πρέπει να δράσει γρήγορα γιατί οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται στο παρά 5΄, δήλωσε το μέλος της Bundesbank, Αντρέας Ντομπρέτ.

Όπως ανέφερε ξένος αξιωματούχος οι πιστωτές συζητούν για μια συμφωνία η οποία θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ