Τι απαντά ο Μ.Γλέζος στον Σόιμπλε για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Τι απαντά ο Μ.Γλέζος στον Σόιμπλε για τις γερμανικές αποζημιώσεις
«Εντελώς εξωπραγματικές είναι οι απόψεις του ίδιου του Σόιμπλε. Αντί να αοριστολογεί, ας μας πει σε ποια διεθνή δικαστήρια και πότε συζητήθηκαν τα θέματα αυτά.» αυτό απαντά ο Μανώλης Γλέζος στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας για περί διευθέτησης του ζητήματος στο παρελθόν.

Ο κ. Γλέζος αναφέρει επίσης ότι γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Σόιμπλε ότι το μόνο διεθνές δικαστήριο που αναμείχθηκε ποτέ ήταν αυτό της Χάγης, το οποίο αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να δικάσει, επειδή η υπόθεση είναι καθαρά πολιτική και πρέπει να λυθεί μεταξύ των δύο λαών και των κυβερνήσεών τους. «Αυτό λέμε κι εμείς καιρό τώρα.

Και, επιτέλους, αν όλα είναι λυμένα και τακτοποιημένα, ας κοπιάσει η Γερμανία στο τραπέζι, να βάλει την υπογραφή της σε μια Συνθήκη Ειρήνης ανάμεσα στις χώρες μας. Φτάνουν πια υπεκφυγές και η λασπολογία σε βάρος της Ελλάδας και του λαού μας.» συμπληρώνει ο κ. Γλέζος και κάνει γνωστό ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία στη Γερμανία, και καλεί τον Σόιμπλε, σε κάποια από τις πόλεις όπου θα μιλήσει, να έρθει να τον αντικρούσει ενώπιον του γερμανικού λαού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ