Θεοδωράκης:Τα πράγματα είναι ανησυχητικά,πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων"

Θεοδωράκης:Τα πράγματα είναι ανησυχητικά,πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων"
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον επικεφαλή του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο δεύτερος δήλωσε "Εξέφρασα την εκτίμησή μου ότι τα πράγματα είναι ανησυχητικά. Πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων. Ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε για τις προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο Eurogroup της Δευτέρας, για τις έξι μεταρρυθμίσεις και ανταλλάξαμε απόψεις"

"Η συνάντηση βοήθησε να καταλάβουμε τις προτάσεις της κυβέρνησης για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και για να αντιληφθεί κι ο πρωθυπουργός τις δικές μας θέσεις και ποιές μπορούν να ενταχθούν στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση", πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς αν είναι περισσότερο αισιόδοξος μετά τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα σημείωσε ότι «είχα την διαβεβαίωση από τον πρωθυπουργό ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες από όλους του υπουργούς του να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις».

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός συμφώνησε μαζί του πως "δεν είναι εποχή για μεγάλα λόγια και για τίτλους, αλλά για συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα. Στο εξής θα υπάρξουν λιγότερα λόγια και περισσότερη ουσία και περιεχόμενο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ