Το μυστικό γαλάζιο δείπνο στον Διόνυσο

Το μυστικό γαλάζιο δείπνο στον Διόνυσο
Τι κοινό έχουν τα άτομα που κάθονται στο ίδιο τραπέζι στο εστιατόριο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιουνίου;

Εκτός του ότι πρόκειται για τέσσερις βουλευτές τη Ν.Δ. - Αρβανιτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μακρή (φαίνεται μόνο η τσάντα της κ. Μακρή) και Γκιουλέκας - το κοινό σημείο που έχουν είναι, ότι, είναι οι πρ. υπουργοί που απομακρύνθηκαν κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Καλά πληροφορημένες πηγές, σύμφωνα με το Vimaonline, αναφέρουν πως οι τέσσερις απομακρυθέντες υπουργοί, που τους ενώνει η πικρία για την απομάκρυνσή τους από το κυβερνητικό σχήμα, ετοιμάζουν κοινό μέτωπο στους κόλπους του κόμματος. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως προσπαθούν να προσελκύσουν και άλλους δυσαρεστημένους.

Είναι τυχαίο άραγε ότι την ώρα που συνέτρωγαν στο ΔΙΟΝΥΣΟ σε παραπλήσιο τραπέζι βρισκόταν και ο επίσης απομακρυνθής κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου;

Η κινητικότητα που φαίνεται να υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος, την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αποκτήσει τη στήριξη ικανού αριθμού βουλευτών και από άλλους χώρους, εν όψει και της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας και να δώσει τόνο αισιοδοξίας για την καλή πορεία της οικονομίας, αναμένεται να προκαλέσει κυβερνητικό πονοκέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ