Α. Κατσανιώτης: Υποψήφιος με τα λεφτά των... άλλων; (ΦΩΤΟ)

Α. Κατσανιώτης: Υποψήφιος με τα λεφτά των... άλλων; (ΦΩΤΟ)
Ένα μήνυμα έφυγε προς τα κινητά των φίλων του Ανδρέα Κατσανιώτη, που αποφάσισε να αφήσει την γενική γραμματεία Επικοινωνίας και να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής ως υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος.

Το μήνυμα εστάλη από την ΓΓΕ, όπως ενημερώνει και το εισερχόμενο μήνυμα. Και ρωτάμε: η δουλειά της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης είναι να ενημερώνει για την προσωπική υποψηφιότητα του κυρίου Κατσανιώτη ή να ενημερώνει για την δράση που κάνει; Και ποιος πληρώνει;

Η ανακοίνωση του κ. Κατσανιώτη δεν κάνει καμία αναφορά στην Γενική Γραμματεία, αλλά αποκλειστικά και μόνο στο λόγο για τον οποίο κατεβαίνει ως υποψήφιος. Διαβάστε:

"Σε μια εποχή που απαιτεί φρέσκιες ιδέες και πολλή δουλειά και οι πολίτες προσδοκούν συγκεκριμένες λύσεις, καταθέτω την υποψηφιότητά μου για Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Με πλήρη επίγνωση της ευθύνης, αλλά και με πίστη στο στόχο μας, καλώ τους συμπολίτες μου να συμπορευθούμε όλοι μαζί, για ανάπτυξη, επενδύσεις, δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει το μέλλον που της αξίζει".

(ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ