Η Τουρκάλα «celebrity» δικηγόρος του Φιλιππίδη και οι πελάτες της(ΦΩΤΟ)

Η Τουρκάλα «celebrity» δικηγόρος του Φιλιππίδη και οι πελάτες της(ΦΩΤΟ)
Ο Άγγελος Φιλιππίδης περνά τις δυσκολότερες ώρες της ζωής του στις φυλακές Μαλτεπέ της Τουρκίας καθώς το να είσαι φυλακισμένος σε μια ξένη χώρα δεν είναι και το ποιο εύκολο πράγμα.

Την ίδια στιγμή φαίνεται να περιμένει με αγωνία την απόφαση της Τουρκικής Δικαιοσύνης για την έκδοσή του στην Ελλάδα έχοντας προσλάβει μια από τις κορυφαίους δικηγόρους στην Τουρκία τηνŞeyda Yıldırım. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης όμως διατυπώνουν σαφείς υπαινισμούς για τις επιδιώξεις του κυρίου Φιλιππίδη γράφοντας ότι η δικηγόρος προσελήφθη από τον ίδιο πριν τη σύλληψή του και ότι δεν είναι δυνατόν κάποιος που έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα να μένει στο Πέρα της Κωνσταντινούπολης να χρησιμοποιεί πιστωτικές κάρτες και να μιλά από το προσωπικό του τηλέφωνο στο ελληνικά Μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η κα Şeyda Yıldırım (φωτο) έχει αναλάβει την υπεράσπιση και άλλων διάσημων κατηγορούμενων στην Τουρκία όπως ο ηγέτης της τουρκικής Μαφίας Alaattin Çakıcı κα ο Αζέρος επιχειρηματίας Reza Zarrab.

Şeyda Yıldırım (φωτο)

Προς το παρόν πάντως ο κ. Φιλιππίδης θα συνεχίζει να κρατείταικρατείται στην ειδική πτέρυγα για αλλοδαπούς οι οποίοι τελούν υπό έκδοση σε άλλες χώρες, των φυλακών Μαλτεπέ. Στην πτέρυγα αυτή υπάρχουν δύο τύποι κελιών. Αυτά των δύο κλινών και αυτά των τεσσάρων. Οι πληροφορίες του Fpress αναφέρουν ότι ο κ. Φιλιππίδης φιλοξενείται στο ίδιο κελί με άλλα δύο άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ