Τετ α τετ Στ. Κασσελάκη – Αλ. Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης – Τι συζήτησαν

Τετ α τετ Στ. Κασσελάκη – Αλ. Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης – Τι συζήτησαν

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει η διάσκεψη των μελών που είναι κοντά στις θέσεις της κυρίας Αχτσιόγλου και των 6 + 6 

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη συναντήθηκε χθες βράδυ ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και στον απόηχο των δηλώσεων του νυν προέδρου γύρω από το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε συναντηθεί επίσης χθες και με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Τι συνάντηση με τον κ . Τσίπρα ζήτησε ο κ. Κασσελάκης και σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε σε καλό κλίμα και στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη για ενότητα του κόμματος.

Σημειώνεται πως στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση στη δύσκολη για το κόμμα συγκυρία επέμεινε ο Στέφανος Κασσελάκης και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Επανέλαβε ότι σταθερά «τείνει χειρα φιλίας». Από τη συνεδρίαση στην οποία έγινε εκτενής συζήτηση για το σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά θεματικά συνέδρια, απουσίασε η Έφη Αχτσιόγλου η οποία είχε ενημερώσει από χθες ότι δεν θα παρίστατο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Από την Κουμουνδούρου κράτησαν χαμηλούς τόνους καταγράφοντας ως δικαιολογημένη την απουσία.

Το Σαββατοκύριακο θα γίνει η διάσκεψη των μελών που είναι κοντά στις θέσεις της κυρίας Αχτσιόγλου και των 6 + 6 και εκεί θα υπάρξει και καλύτερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και αν θα υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δηλαδή, υπάρχει ακόμα πιθανότητα η πλειοψηφία με τη μειοψηφία που έχει παραμείνει να μπορούν να συμπορευτούν. Την ίδια ώρα τα σενάρια και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ