Σύμβαση για την κατασκευή χώρου ρίψεων στο γήπεδο Νέας Ηράκλειας

Σύμβαση για την κατασκευή χώρου ρίψεων στο γήπεδο Νέας Ηράκλειας

Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, περιλαμβάνει διαμόρφωση ανοικτού χώρου ρίψεων για ακόντιο, σφύρα, σφαίρα και δίσκο, με περιμετρική περίφραξη, κατασκευή τριών βαλβίδων και διπλού διαδρόμου φοράς ακοντισμού, εντός του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ηράκλειας.

Προγραμματική Σύμβαση για την κατασκευή χώρου ρίψεων στο γήπεδο Νέας Ηράκλειας, υπέγραψαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανόλης Καρράς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρώτου στη Χαλκιδική. Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, περιλαμβάνει διαμόρφωση ανοικτού χώρου ρίψεων (προπονητηρίου με εμβαδόν 7,3 στρέμματα) για ακόντιο, σφύρα, σφαίρα και δίσκο, με περιμετρική περίφραξη, κατασκευή τριών βαλβίδων (από μία για σφαιροβολία, σφυροβολία και δισκοβολία) και διπλού διαδρόμου φοράς ακοντισμού, εντός του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ηράκλειας. Η χρηματοδότηση του έργου θα προέλθει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης στους 19 μήνες.

Πριν από την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, ο κ. Αυγενάκης είχαμε συζητήσεις με τη Δημοτική Αρχή, αθλητικούς φορείς και ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής, αλλά και αθλήτριες και αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ