Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν οι μπάρες στους σταθμούς

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν οι μπάρες στους σταθμούς

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση της μετάβασης στο ηλεκτρονικό εισιτήριο αφού σε λίγο καιρό θα έχουν κλείσει όλες οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό.

 


Σύμφωνα με στελέχη του ΟΑΣΑ, όλες οι πύλες, τουλάχιστον, στις γραμμές 2 και 3 του μετρό αναμένεται να έχουν κλείσει έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Ήδη, όπου οι πύλες έχουν κλείσει, τα έσοδα αυξάνονται κατακόρυφα.

Στη Γραμμή 2 οι πύλες λειτουργούν (Ανθούπολη-Ελληνικό), σε 13 από τους 20 σταθμούς, δηλαδή Άγιος Αντώνιος, Σεπόλια, Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Μεταξουργείο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος, Αγ. Ιωάννης, Δάφνη, Αγ. Δημήτριος και Ελληνικό.

Στη γραμμή 3 (Αγία Μαρίνα - Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο) η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη σε 14 από τους 21 σταθμούς, ήτοι Αγία Μαρίνα, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Κατεχάκη, Εθνική Άμυνα, Χαλάνδρι, Δουκίσσης Πλακεντίας και αεροδρόμιο.

Με αργούς ρυθμούς κλείνουν οι πύλες στη γραμμή 1 (του πρώην ΗΣΑΠ). Στη γραμμή αυτή, που ενώνει τον Πειραιά με την Κηφισιά, οι θύρες έχουν κλείσει σε 4 από τους 24 σταθμούς (Ταύρος, Άγιος Νικόλαος, Μαρούσι, ΚΑΤ,) με τη βασική αιτία της καθυστέρησης να σχετίζεται, όπως υποστηρίζουν πηγές, στην έλλειψη του απαιτούμενου προσωπικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ