Στην Αθήνα μέλη του ευρωκοινοβουλίου για την αξιολόγηση

Στην Αθήνα μέλη του ευρωκοινοβουλίου για την αξιολόγηση
Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου 2016.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Roberto Gualtieri θα έχει συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αρμόδιους Υπουργούς, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Στουρνάρα και άλλους αξιωματούχους, ενώ θα συμμετάσχει και σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Οι ευρωβουλευτές θα έχουν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών εταίρων και διαφόρων φορέων.

Η επίσκεψη εργασίας της αντιπροσωπείας, εγγράφεται στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz, για την παρακολούθηση και τον δημοκρατικό-κοινοβουλευτικό έλεγχο από πλευράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην εφαρμογή του προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας.

Η αντιπροσωπεία του ΕΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα (Αμαλίας 8, Σύνταγμα - είσοδος από Ξενοφώντος 2) την Πέμπτη 31 Μαρτίου και ώρα 11.30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ