Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

Αυτό συμβαίνει λίγες εβδομάδες αφότου ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και παραμένει σε θεραπεία.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο και βρίσκεται στα πρώτα στάδια της «προληπτικής χημειοθεραπείας».

Σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, η Κέιτ δήλωσε ότι υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά στις 14 Ιανουαρίου για μια πάθηση που θεωρήθηκε ότι δεν ήταν καρκινική, αλλά οι επακόλουθες εξετάσεις αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος.

Στο ειλικρινές μήνυμα, αποκάλυψε ότι η διάγνωση ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκαναν τα πάντα για να το επεξεργαστούν ιδιωτικά για το καλό της νεαρής οικογένειάς τους.

Πρόσθεσε: «Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου.

»Το να έχω τον Γουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Αυτό συμβαίνει λίγες εβδομάδες αφότου ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και παραμένει σε θεραπεία.

Η ίδια είπε: «Ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω, προσωπικά, για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από την εγχείρηση.

»Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για ολόκληρη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε πολύ καλά, για την οποία είμαι τόσο ευγνώμων.»

Η Κέιτ έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημόσιας φρενίτιδας τις τελευταίες εβδομάδες μετά την απόσυρσή της από τις βασιλικές υποχρεώσεις. Η μητέρα τριών παιδιών έγινε αντικείμενο καταιγισμού εικασιών και συνωμοσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ