Στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στην εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Νέος «παίκτης» στην ψηφιακή εξυπηρέτηση είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού η μετάβασή της σε ιταλικά χέρια αποτελεί την απαρχή παροχής νέων υπηρεσιών.

Οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μπορούν, όπως γίνεται σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, να προχωρούν σε κράτηση θέσης και έκδοση εισιτηρίου μέσω κινητού τηλεφώνου. Η έκδοση εισιτηρίου μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου και αν βρίσκεται ο επιβάτης.

Η νέα εφαρμογή προσφέρει προνόμια και εκπτώσεις στους συχνούς επιβάτες, τα οποία θα εμφανίζονται στην οθόνη με την ενεργοποίηση της εφαρμογής (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.trainose.passenger).

Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες να αποθηκεύουν τα εισιτήριά τους σε εφαρμογές πορτοφολιού έχοντάς τα διαθέσιμα ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης (offline).

Ταυτόχρονα, από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαρτίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην έναρξη λειτουργίας και πώλησης του νέου έξυπνου ηλεκτρονικού εισιτηρίου της.

* Το εισιτήριο αυτό, το επιβατικό κοινό μπορεί να το προμηθεύεται από όλα τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αττική.

* Το νέο αυτό έξυπνο εισιτήριο μπορεί να αποθηκεύσει προϊόντα κομίστρου και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΑΣΑ.

* Μπορεί να επαναφορτιστεί στα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΑΣΑ και τα αυτόματα μηχανήματα στους σταθμούς του Μετρό και του ηλεκτρικού.

* Μπορεί να φορτιστεί με αστικά εισιτήρια των 90 λεπτών και να ταξιδέψει ο επιβάτης στη ζώνη ΟΑΣΑ με όλα τα μέσα.

* Είναι πλήρως διαλειτουργικό με τις πύλες του Προαστιακού, του Μετρό, του Ηλεκτρικού καθώς και τα λεωφορεία.