Αλεξιάδης:«Δεν υπάρχει περίπτωση για άλλη παράταση στις φορολογικές δηλώσεις»

Αλεξιάδης:«Δεν υπάρχει περίπτωση για άλλη παράταση στις φορολογικές δηλώσεις»
Δεν θα δοθεί άλλη παράταση στις φορολογικές δηλώσεις, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. «Δεν υπάρχει περίπτωση για άλλη παράταση. Τελειώνουν οι δηλώσεις για να προχωρήσουμε σε άλλα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ έκανε γνωστό πως ξεκίνησαν «σαρωτικοί έλεγχοι» στις τουριστικές περιοχές Την ίδια ώρα, έκανε γνωστό πως ξεκίνησαν «σαρωτικοί έλεγχοι» στις τουριστικές περιοχές εξηγώντας πως «προχωράμε σε μεγάλους ελέγχους στο θέμα του ΦΠΑ.

Δεν είναι δυνατό τη στιγμή που έχουμε επιβαρύνει τον πολίτη σε αύξηση του ΦΠΑ, αναγκασμένοι από μία συγκυρία και κάποιοι έξυπνοι να παίρνουν τον αυξημένο ΦΠΑ και να τον βάζουν στην τσέπη τους».

«Το κύκλωμα των πλαστών ταμειακών μηχανών θα ξηλωθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι διαφέρει αυτός που μπαίνει στο σπίτι του πολίτη και του κλέβει τα χρήματα από αυτόν που έχει μία πλαστή ταμειακή μηχανή.Θα ζητήσω τη συνδρομή κάθε υπηρεσίας, θα ξηλωθεί αυτό το σύστημα και θα πρέπει να γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές γιατί είναι κλοπή του πολίτη», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης. Αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ επεσήμανε ότι «πρέπει να δούμε το περιεχόμενο του νόμου, τι υπάγεται σε αυτόν τον φόρο και το θέμα της πληρωμής του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ