«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην Πάτρα στις 19/3 με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας

«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στην Πάτρα στις 19/3 με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας

Στην 3η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Πάτρα θα συμμετάσχουν 32 επιχειρήσεις.

Η τρίτη «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» διοργανώνεται στην Πάτρα, το Σάββατο 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Astir (Αγίου Ανδρέου 16) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 32 επιχειρήσεις με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης σε Αχαΐα, Ηλεία και Ναύπακτο. Ενδεικτικά, συμμετέχουν επιχειρήσεις από τους κλάδους χονδρικής και λιανικής πώλησης, τουρισμού, εκπαίδευσης, παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, υφασμάτων, κατασκευής, εμπορίας και διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, κ.α. Οι ειδικότητες περιλαμβάνουν ενδεικτικά, υπαλλήλους λογιστηρίου και γραμματειακής υποστήριξης, τουριστικών επαγγελμάτων, τεχνολόγους τροφίμων, υπεύθυνους πωλήσεων, εκπαιδευτικούς, χημικούς βιολόγους, διαχειριστές e-shop, κ.α.


Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ

Οι Ημέρες Καριέρας του ΟΑΕΔ αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων του Οργανισμού, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ