Δύο διαγωνισμοί για την πρόσληψη 746 συνοριακών φυλάκων, για νησιά, Αττική, Πελοπόνησσο, Δράμα και Ξ

Δύο διαγωνισμοί για την πρόσληψη 746 συνοριακών φυλάκων, για νησιά, Αττική, Πελοπόνησσο, Δράμα και Ξ

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 28/8/2020, στις 15:00, στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους

Δύο διαγωνισμούς για την πρόσληψη συνολικά 746 συνοριακών φυλάκων, ορισμένου χρόνου, για τα νησιά και την ενδοχώρα, προκηρύχθηκαν χθες από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι διαγωνισμοί αφορούν στην πρόσληψη 266 συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου που θα κατανεμηθούν στα νησιά (98 στη Σάμο, 62 στη Χίο, 46 στην Κω, 43 στη Λέρο, 10 στη Σύμη, μία στην Κάλυμνο και 6 στη Μεγίστη) και 480 που θα κατανεμηθούν στις περιφέρειες Αττικής, Κορινθίας, Δράμας και Ξάνθης.

Από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήτοι στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Ξάνθης, ποσοστό 5% επιφυλάσσεται αποκλειστικά για τους υποψήφιους Έλληνες/ίδες πολίτες, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 28/8/2020, στις 15:00, στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους, όπου μπορούν να πάρουν πληροφορίες, όπως και στην ιστοσελίδα της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ