Αυτά τα προσόντα χρειάζεσαι για να εργαστείς στην Apple

Αυτά τα προσόντα χρειάζεσαι για να εργαστείς στην Apple
Για τους περισότερους το να εργαστούν σε μια εταιρία παγκόσμιου βελινικούς όπως η Apple μοιάζει όνειρο ζωής. Τι προσόντα και τι προϋποθέσεις πρέπει να διαθέτεις για να εργαστείς σε μια τέτοια εταιρία; 

ΟΔιευθύνων Σύμβουλος της Apple, ο Tim Cook, μιλώντας σε εκπομπή του CBS, ανέφερε ποια είναι τα βασικά προσόντα που χρειάζεται να έχει κανείς για να προσληφθεί στην εταιρία.

«Η πρόσληψη ατόμων που θα ταιριάξουν και θα αναπτυχθούν για μια εταιρεία η οποία έχει περισσότερα μυστικά από τη CIA δεν είναι μια εύκολη διαδικασία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple.

Όπως σημειώνει ο Cook, η Apple έχει εργαστεί σκληρά για να χτίσει μια μοναδική κουλτούρα γραφείου και oι εργαζόμενοί της διατηρούν κατά τη διάρκεια της πορεία τους στην εταιρία τη δίψα για αλλαγή του κόσμου.

Σύμφωνα με τον CEO της Apple, ο αμερικανικός κολοσσός πληροφορικής ψάχνει για ανθρώπους που δεν είναι ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος και ως αποτέλεσμα θέλουν να τον αλλάξουν τον κόσμο.

«Ψάχνουμε για άτομα που εργάζονται για ένα διαφορετικό λόγο. Ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, που εργάζονται με πάθος και ιδεαλισμό, που δε δέχονται το “όχι” για απάντηση. Ανθρώπους που δεν αποδέχονται το status quo, που δεν θεωρούν ότι κάτι είναι αδύνατον να συμβεί», δήλωσε ο Tim Cook.

Η Apple θέτει 10 με 12 εργαζομένους για να κάνουν μια συνέντευξη, κοιτάζοντας τον υποψήφιο από διαφορετικές οπτικές γωνίες, ούτως ώστε η λήψη της απόφασης να μην περιοριστεί μόνο σε ένα άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ