ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ:Εκατοντάδες εργαζόμενοι στη μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ:Εκατοντάδες εργαζόμενοι στη μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης

Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι και 150 οχήματα κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση σε περισσότερο από 150.000 καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την καταστροφική φωτιά

 

"Η Αττική για άλλη μια φορά ταλαιπωρείται από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στο βορειοανατολικό τμήμα της, στα Μέγαρα και την Σαλαμίνα, έχοντας ως αποτέλεσμα την καταστροφή στο οικοσύστημα και στις βασικές της υποδομές όπως το Δίκτυο ηλεκτρισμού που καταστράφηκε στα αντίστοιχα σημεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
"Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά στην αποκατάσταση των ζημιών οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ και κυρίως το τεχνικό προσωπικό, το οποίο κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνοντας όπως πάντα το καλύτερο εαυτό τους κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους.
Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι και 150 οχήματα κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση σε περισσότερο από 150.000 καταναλωτές που επηρεάστηκαν από την καταστροφική φωτιά (μεμονωμένες περιπτώσεις βλαβών στη χαμηλή τάση αναμένεται να αποκατασταθούν εντός της ημέρας), όπως και το σύνολο των υποσταθμών από τους 210 που είχαν υποστεί βλάβη.
Τα συνεργεία παραμένουν στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές προκειμένου να επαναηλεκτροδοτήσουν και τον τελευταίο καταναλωτή.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ευχαριστεί θερμά όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση και ταχύτατη ανταπόκρισή τους στην αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο ηλεκτροδότησης από τις φωτιές.
Θα είναι πάντα στο πλευρό τους και θα αγωνίζεται για την αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν.Για άλλη μια φορά μας κάνατε περήφανους!"καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ