Νέος πρόεδρος του ΣΕΒΕ ο Συμεών Διαμαντίδης

 Νέος πρόεδρος του ΣΕΒΕ ο Συμεών Διαμαντίδης

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 47ης γενικής συνέλευσης των μελών του, συγκροτήθηκε χθες σε σώμα

H υποκατάσταση των εισαγωγών πρώτων υλών για τη μείωση του εμπορικού ελλείμματος, αλλά και η πρακτική και ουσιαστική στήριξη μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, ώστε να γίνουν εξωστρεφείς ή να αυξήσουν την εξωστρέφειά τους, αποτελούν δύο από τους στόχους της νέας διοίκησης του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), με πρόεδρο τον επιχειρηματία Συμεών Διαμαντίδη, που αντικαθιστά τον Γεώργιο Κωνσταντόπουλο.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 47ης γενικής συνέλευσης των μελών του, συγκροτήθηκε χθες σε σώμα, εκλέγοντας ομόφωνα ως πρόεδρο τον κ. Διαμαντίδη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ, «μιας καινοτόμου καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής και εμπορίας διχτυών ιχθυοκαλλιέργειας, αλιείας, αθλητισμού, σκίασης, προστασίας, αντιανεμικών, καθώς επίσης και κάθε ειδικής κατασκευής με βάση το δίχτυ με έδρα στη Ν. Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης», διευκρινίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του ΣΕΒΕ. Μέχρι πρότινος, ο κ. Διαμαντίδης ήταν οικονομικός επόπτης του Συνδέσμου για την περίοδο 2018-2022.

Η θητεία της νέας διοίκησης του ΣΕΒΕ είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΕΒΕ ορίστηκε ο Παναγιώτης Χασάπης (ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ) και δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γεδεών Βούλης (ΒΟΥΛΗΣ XHMIKA ΑΕ), ενώ καθήκοντα γενικού γραμματέα ανέλαβε ο Γεώργιος Ζαγκλιβερινός (ΝΤΙΑΞΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΟΝ. ΑΒΕΕ) και οικονομικού επόπτη ο Άρης Σφακιανάκης (DHL Greece). Έφορος ορίστηκε η Ζωή Παλατιανά (PALAPLAST AE) και μέλη οι Βασίλης Κεχαγιάς (ΚΕΧΑΓΙΑΣ Β. & Λ. ΟΕ SUPERALLOYS ENGINEERING), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (PELOPAC ABEE) και Ιωάννης Σανιδιώτης (ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Coca Cola HBC AG η Three Cents

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ και υπόκειται…