Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΑ - Elevate Greece

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΑ - Elevate Greece

Κύριο αντικείμενο του μνημονίου συνεργασίας είναι η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης προς δέκα εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις της Πρωτοβουλίας ELEVATE GREECE, του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων

Κοινή πρωτοβουλία για την περαιτέρω ενίσχυση του οικοσυστήματος καινοτομίας της χώρας ανέλαβαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μέσω της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, η οποία επισφραγίστηκε με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Γιάννη Μπρατάκο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστο Δήμα, σήμερα, στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ.

Κύριο αντικείμενο του μνημονίου συνεργασίας είναι η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης προς δέκα εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις της Πρωτοβουλίας ELEVATE GREECE, του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες αυτές, θα υλοποιηθούν δωρεάν μέσω της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας - Θ.Ε.Α., του Ε.Β.Ε.Α. και περιλαμβάνουν – μεταξύ άλλων – τη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις της ΘΕΑ, την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων, τη συμμετοχή σε δράσεις επιχειρηματικής δικτύωσης και τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε επιχειρηματικά κεφάλαια. Επιπλέον, το ΕΒΕΑ θα συμμετέχει στην Απονομή Βραβείων στις εκδηλώσεις του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, της Πρωτοβουλίας "ELEVATE GREECE”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ