ΕLTON Χημικά: Ξανά σε λειτουργία το εργοστάσιο στην Ουκρανία - Αύξηση πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο

ΕLTON Χημικά: Ξανά σε λειτουργία το εργοστάσιο στην Ουκρανία - Αύξηση πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο

Τον περασμένο Μάρτιο οι αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της θυγατρικής που διατηρεί η εισηγμένη ΕΛΤΟΝ Χημικά λίγο έξω από το Κίεβο, όπου στέγαζε τις εμπορικές της δραστηριότητες, καταστράφηκαν.

Από τα μέσα Απριλίου ωστόσο, η Ουκρανική θυγατρική ετέθη σε ελεγχόμενη επανεκκίνηση λειτουργιών με προοδευτική ενεργοποίηση των πωλήσεων.

Τα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωσε η διοίκηση της εισηγμένης στο Ελληνικό Χρηματιστήριο ΕΛΤΟΝ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου, διάστημα κατά το οποίο, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 44 εκ. ευρώ παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο, της τάξεως του 34% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο της προηγούμενης χρήσης. Βάσει των έως τώρα δεδομένων αντίστοιχα θετικά είναι τα στοιχεία για τις επιδόσεις και για το 1ο πεντάμηνο του έτους, ανακοινώνει η εταιρεία.

Σχετικά με την επανέναρξη λειτουργίας της θυγατρικής στην Ουκρανία, η εταιρεία δηλώνει ότι αποτελεί αξιοσημείωτη εξέλιξη και επιδεικνύει αφοσίωση της Διοίκησης και των Ανθρώπων του Ομίλου για βιώσιμη επίτευξη στόχων και αποτελεσμάτων και πάντα με γνώμονα την προστασία και την στήριξη των Ανθρώπων του στην χώρα.

Να σημειωθεί, ότι οι θετικές επιδόσεις τριμήνου αφορούν σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκτός της Ουκρανίας λόγω των γνωστών σε όλους δυσμενών εκεί συνθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ