ΔΕΗ e-bike Festival Αθήνα

ΔΕΗ e-bike Festival Αθήνα

Πετάλι για την πλατεία Συντάγματος, το 1o φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα

Το πρώτο, μεγάλο φεστιβάλ για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, το ΔΕΗ e-bike Festival, θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 28 – 29 Μάϊου 2022, στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο του Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), με μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ.

Συμμετέχοντες στη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ΔΕΗ e-bike Festival και να γνωρίσουν το πιο δημοφιλές μέσο αστικής μετακίνησης, ψυχαγωγίας και άσκησης.

Περισσότερα από 50 κορυφαία μοντέλα με ηλεκτρική υποβοήθηση από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές, ειδικά κατασκευασμένη πίστα για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα για κάθε χρήση, παιχνίδι δεξιοτεχνίας και αναμνηστικά δώρα, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 5 το απόγευμα της Κυριακής.

Στο ΔΕΗ e-bike Festival, εκτός από λύσεις για βιώσιμη μετακίνηση, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν παράλληλα λύσεις για την ενέργεια και τρόπους μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος του νοικοκυριού ή της επιχείρησής τους. Η ομάδα της ΔΕΗ θα βρίσκεται εκεί για να συστήσει τη νέα πλατφόρμα ΔΕΗ myEnergy, έναν νέο κόσμο με συμβουλές για καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης στο σπίτι, τον ψηφιακό σύμβουλο εξοικονόμησης ενέργειας ΔΕΗ myEnergy Coach και φυσικά τα πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας, όπως το GreenPass που εγγυάται ενέργεια από ΑΠΕ, το MyHomeOnline, το e self-metering, τη νέα ολοκληρωμένη λύση για ψύξη - θέρμανση myEnergyHeatpump κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ