Συνεχίζεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας της ΕΛΕΤΑΕΝ

 Συνεχίζεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας της ΕΛΕΤΑΕΝ

Το θέμα της κάθε φωτογραφίας - συμμετοχής πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις σύγχρονες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα

Η άνοιξη συνεχίζεται, και μαζί της συνεχίζεται και ο φωτογραφικός διαγωνισμός της ΕΛΕΤΑΕΝ «Φωτογραφίζοντας τον Άνεμο στην Ελλάδα».

Η ΕΛΕΤΑΕΝ προσκαλεί τους φίλους της αιολικής ενέργειας αυτή την άνοιξη να πάρουν τη φωτογραφική τους μηχανή, να επισκεφθούν τα αιολικά πάρκα της Ελλάδας και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνει στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας – Global Wind Day, 15 Ιουνίου 2022.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει


Οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος με αγάπη για την αιολική ενέργεια.

Προθεσμία υποβολής: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Φέτος η άνοιξη, θα είναι για όλους καλύτερη και πιο ελεύθερη! Μαζί με τη φωτογραφική σας μηχανή, ανακαλύψτε μια από τις εικόνες της σύγχρονης Ελλάδας και μπείτε στο διαγωνισμό μας.

Το θέμα της κάθε φωτογραφίας - συμμετοχής πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις σύγχρονες ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα και να εντάσσεται σε μια από τις ακόλουθες θεματικές κατηγορίες:
• Κατηγορία 1 : η Ανεμογεννήτρια στο τοπίο - το τοπίο της Ανεμογεννήτριας
• Κατηγορία 2 : Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση στην Ελλάδα
• Κατηγορία 3 : Ανεμογεννήτριες στον Ελληνικό χώρο από ψηλά (αεροφωτογράφιση)
Περισσότερες πληροφορίες για τις κατηγορίες, τα ελάχιστα τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτογραφιών, τον τρόπο συμμετοχής, τα κριτήρια αξιολόγησης και άλλες λεπτομέρειες έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του διαγωνισμού στο δικτυακό τόπο της ΕΛΕΤΑΕΝ.

Εκεί έχει διαμορφωθεί ο ειδικός χώρος μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν (upload) τις φωτογραφίες τους. Μπορείτε να τον επισκεφθείτε και μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://contest.eletaen.gr/

Μεταξύ όλων των συμμετοχών και στις τρεις θεματικές κατηγορίες θα επιλεγεί η καλύτερη φωτογραφία που θα λάβει ως βραβείο χρηματικό έπαθλο και ένα μικρό τεχνούργημα. Η καλύτερη φωτογραφία από κάθε μια από τις δύο άλλες κατηγορίες (στις οποίες δεν θα ανήκει η νικήτρια φωτογραφία) θα λάβει ως βραβείο χρηματικό έπαθλο και από ένα μικρό τεχνούργημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ