Στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια το κλειστό του ΟΑΚΑ

Στον Παναθηναϊκό για 49 χρόνια το κλειστό του ΟΑΚΑ


Η συμφωνία εξασφαλίζει ότι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα παραμείνει στη διάθεση της ΕΟΚ, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων

 

Tην παραχώρηση της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια, προβλέπει συμφωνία που υπογράφηκε με το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Η νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα και, όπως τονίζεται από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, «... η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό».

Η συμφωνία εξασφαλίζει ότι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα παραμείνει στη διάθεση της ΕΟΚ, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την εδώ και καιρό αποστασιοποίησή του από τα διοικητικά δρώμενα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ασχολήθηκε προσωπικά με το ζήτημα του γηπέδου. Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» θεωρεί ότι η εξασφάλιση στέγης για τον Παναθηναϊκό ενδέχεται να κάνει πιο εύκολη την προσέλκυση επενδυτή για την ΚΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ