Στην Αθήνα ο επικεφαλής της JP Morgan για τη Viva Wallet

Στην Αθήνα ο επικεφαλής της JP Morgan για τη Viva Wallet

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan.

Πέφτουν οι υπογραφές για τη συμφωνία με την οποία η αμερικανική τράπεζα JP Morgan αποκτά το μειοψηφικό πακέτο της Viva Wallet. Στην εταιρεία, που μετά τη συγκεκριμένη επένδυση, αποτιμάται στο 1,7 δισ. ευρώ, τον έλεγχο του μάνατζμεντ θα διατηρήσουν οι ιδρυτές της, Χάρης Καρώνης και Μάκης Αντύπας.

Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της JPMorgan Τζέιμι Ντίμον, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η στρατηγική επένδυση της Morgan στη Viva Wallet σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη μας στην τεχνολογία και την ομάδα της που ήδη προσφέρει μία ολιστική πολυκαναλική ικανότητα πληρωμών για τους εμπόρους σε όλη την Ευρώπη και καλύτερης εξυπηρέτησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», ανέφερε σε δήλωσή του ο Max Neukirchen, Global Head of Payments & Commerce Solutions της J.P. Morgan.

«Η αποστολή της Viva Wallet είναι να αλλάξει τον τρόπο, με τον οποίο πληρώνουν και πληρώνονται οι επιχειρήσεις στην Ευρώπη με τεχνολογία αιχμής, πρωτοφανή ευελιξία και σε βάθος γνώση του ευρωπαϊκού τοπίου πληρωμών», δήλωσε από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Viva, Χάρης Καρώνης, σημειώνοντας πως η στρατηγική επένδυση από την J.P. Morgan θα επιτρέψει στην εταιρεία να ολοκληρώσει το όραμά της για την παροχή πλήρως τοπικών υπηρεσιών πληρωμών και συναλλαγών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ