ΒΕΘ:Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γ.Χατζηθεοδοσίου

 ΒΕΘ:Συγχαρητήρια επιστολή στον νέο πρόεδρο της ΚΕΕΕ Γ.Χατζηθεοδοσίου

Kαλεί όλους τους προέδρους των επιμελητηρίων της χώρα να ενώσουν δυνάμεις και να συνδράμουν στο νέο έργο που ανέλαβε ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Αθήνας, ώστε επιχειρηματικότητα και οικονομία, να οδηγηθούν σε νέα αναπτυξιακά μονοπάτια

 


Τη βεβαιότητά του ότι ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επιχειρείν στη χώρα μας, εκφράζει σε συγχαρητήρια επιστολή του, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Αναστάσιος Καπνοπώλης.
«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, απαιτείται προσπάθεια, δουλειά και διάθεση προκειμένου να δημιουργηθούν τα εχέγγυα που θα διαγράψουν μια νέα πορεία για τις ελληνικές επιχειρήσεις», σημειώνει ο κ. Καπνοπώλης.
Στο πλαίσιο αυτό, καλεί όλους τους προέδρους των επιμελητηρίων της χώρα να ενώσουν δυνάμεις και να συνδράμουν στο νέο έργο που ανέλαβε ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Αθήνας, ώστε επιχειρηματικότητα και οικονομία, να οδηγηθούν σε νέα αναπτυξιακά μονοπάτια.
O Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ΚΕΕ, στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ