Στην έκδοση πενταετούς ομολόγου 350 εκατ. ευρώ προχωρά η Motor Oil

 Στην έκδοση πενταετούς ομολόγου 350 εκατ. ευρώ προχωρά η Motor Oil

 

Ξεκινούν συναντήσεις με επενδυτές από τη Citi που ορίστηκε συντονίστρια της έκδοσης.

Η Motor Oil ανακοίνωσε ότι έχει ορίσει την Citigroup Global Markets Europe AG ως Γενική Συντονίστρια και Συνδιαχειρίστρια του βιβλίου προσφορών (Global Coordinator and Joint Book-runner) προκειμένου να διοργανώσει για λογαριασμό της Εταιρείας μία σειρά από εξ' αποστάσεως συναντήσεις με επενδυτές που επενδύουν σε τίτλους σταθερού εισοδήματος στην Ευρώπη, οι οποίες συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021.

Υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς, θα ακολουθήσει η διάθεση ομολογιών υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας, χωρίς εξασφαλίσεις, συνολικής ονομαστικής αξίας EUR 350 εκατομμυρίων με διάρκεια 5 έτη (NC-L/Μη Ανακλητές) που πρόκειται να εκδοθούν από την Εταιρεία (οι «Ομολογίες» και η «Έκδοση», αντίστοιχα).

Δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η Έκδοση θα πραγματοποιηθεί ή ότι θα έχει το προαναφερθέν μέγεθος ή ότι θα ολοκληρωθεί.

Η Εταιρεία προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν, μαζί με υφιστάμενα ταμειακά διαθέσιμα, για την αποπληρωμή του συνόλου των ομολογιών εκδόσεως της MOTOR OIL FINANCE PLC (100% θυγατρικής της Εταιρείας), συνολικής ονομαστικής αξίας EUR 350 εκατ., σταθερού επιτοκίου 3,25% και λήξεως το 2022, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής των δεδουλευμένων αλλά μη καταβληθέντων τόκων των εν λόγω ομολογιών, καθώς και για την αποπληρωμή των προμηθειών και εξόδων της Έκδοσης. Οι Ομολογίες θα διατεθούν κατά το πρότυπο του Regulation S. Ηλεκτρονική Netroadshow παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ