WATT+VOLT: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο virtual event για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων

WATT+VOLT: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο virtual event για τη θέση Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων

Η θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για όσους θέλουν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους.

Την Τετάρτη 19/5 η WATT+VOLT διοργάνωσε με επιτυχία το 1ο virtual event με σκοπό την προσέλκυση νέων μελών για την ομάδα της και πιο συγκεκριμένα για τη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων. Στο ρόλο του συντονιστή ήταν ο κ. Γεώργιος Παυλάκος, HR Director της WATT+VOLT, ο οποίος βοήθησε τους συμμετέχοντες να λάβουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και να λύσουν τις απορίες τους με τον καλύτερο τρόπο.
Στόχος του event ήταν οι ενδιαφερόμενοι και υποψήφιοι WATT+VOLTers να γνωρίσουν καλύτερα τόσο την εταιρεία, μέσα από μία κατατοπιστική παρουσίαση, όσο και την προσφερόμενη ευκαιρία σταδιοδρομίας. Κατά τη διάρκεια του event, είχαν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους είτε μέσω του live chat, είτε μέσω της φόρμας εγγραφής τους, αλλά και να προωθήσουν άμεσα το βιογραφικό τους στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.
H WATT+VOLT απέδειξε έμπρακτα για ακόμη μια φορά πως η ευελιξία, η καινοτομία και η τεχνογνωσία είναι σταθερές αξίες της. Προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και στην παροχή εργασίας από απόσταση και προχωρά στην ενδυνάμωση της εμπορικής της διεύθυνσης μέσω της αναζήτησης νέων συνεργατών για τη θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων, με απώτερο στόχο την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της κατά 50% για το 2021. .
Η θέση του Συμβούλου Ενεργειακών Λύσεων αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για όσους θέλουν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους.. Ενδεικτικά δυνατά σημεία της θέσης είναι: η μόνιμη τηλεργασία, η δυνατότητα εργασίας από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, το ευέλικτο αλλά σταθερό ωράριο, ο σταθερός μηνιαίος μισθός, το Bonus παραγωγικότητας, οι ασφαλιστικές παροχές, η παροχή ενεργειακών υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές, οι δυνατότητες εξέλιξης εντός της εταιρείας.

Το 1ο virtual event της WATT+VOLT εγκαινιάζει μια νέα εποχή επικοινωνίας της εταιρείας με τα υποψήφια μέλη της και σίγουρα ήρθε για να μείνει μιας και ο πήχης μπήκε ήδη πολύ ψηλά μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του πρώτου καλέσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ