ΣΕΒ : Ψηφιακό Εργαστήριο για την εργασία

ΣΕΒ : Ψηφιακό Εργαστήριο για την εργασία

«Η εργασία σε έναν κόσμο που αλλάζει», την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Ο ΣΕΒ διοργανώνει Ψηφιακό Εργαστήριο με θέμα «Η εργασία σε έναν κόσμο που αλλάζει», την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, και ώρα 16.30 μ.μ.

Οι τεχνολογίες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και οι συνθήκες που διαμορφώνονται στη μετά-Covid εποχή, οδηγούν σε νέα μοντέλα οργάνωσης της εργασίας. Προκύπτουν νέες ανάγκες σε δεξιότητες, η εξ αποστάσεως εργασία επεκτείνεται και οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες ανατρέπουν παραδοσιακά μοντέλα οργάνωσης και διοίκησης. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να αναδείξει τις διαφορετικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό που προκαλούν οι νέες τεχνολογίες και να δώσει πρακτικά παραδείγματα για το πώς αυτές μπορούν να υποστηρίξουν τη βελτίωση της απόδοσης, την ενίσχυση της ευελιξίας και τη συνεχή μάθηση.

Ο κ. Richard Baldwin, Professor of International Economics, Graduate Institute, Geneva, θα αναφερθεί σε νέα ευέλικτα μοντέλα διαχείρισης και διοίκησης ανθρωπίνων πόρων, ενώ η κα Chiara Bersano, Global HR Value Advisor, SAP, θα αναφερθεί στην επίδραση της τεχνολογίας στην εργασία. Στο εργαστήριο επίσης θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης της εργασίας σε ελληνικές επιχειρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ