Νέο πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης από την Interlife

Νέο πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης από την Interlife

   Στις παροχές του προγράμματος, στο οποίο μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας έως 65 ετών, περιλαμβάνονται επεμβατικές και μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις

Νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα πρόληψης και διάγνωσης, το οποίο προσφέρει στον ασφαλισμένο την ευχέρεια τακτικής παρακολούθησης της υγείας του, μέσω προληπτικών, αλλά και πιο εξειδικευμένων διαγνωστικών εξετάσεων, δημιούργησε η ασφαλιστική εταιρεία INTERLIFE, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα, με το πρόγραμμα «DIAGNOSIS Care», ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει κάθε είδους διαγνωστικές εξετάσεις, αποκλειστικά στο συμβεβλημένο δίκτυο υγείας, με ανώτατο όριο 2000 ευρώ ετησίως και με τη χρήση παραπεμπτικού από οποιονδήποτε ιατρό, με ή χωρίς ΕΟΠΥΥ.

Στις παροχές του προγράμματος, στο οποίο μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας έως 65 ετών, περιλαμβάνονται επεμβατικές και μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιος προληπτικός έλεγχος ανδρών, γυναικών και παιδιών και ετήσιος προγεννητικός έλεγχος. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, «το πρόγραμμα παρέχεται με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ