Σε οργανωτικές αλλαγές προχωρά η Kleemann

Σε οργανωτικές αλλαγές προχωρά η Kleemann

Σε οργανωτικές αλλαγές που θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2021 προχωρά η Κleemann, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της διοίκησης του oμίλου

Σε οργανωτικές αλλαγές που θα ισχύσουν από την 1η Ιουνίου 2021 προχωρά η Κleemann, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της διοίκησης του oμίλου.

Όπως ανακοινώθηκε, η Ελένη Ασβεστά, μέχρι σήμερα Group HR & Administration Director του ομίλου Kleemann με εκτενή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις, αναλαμβάνει γενική διευθύντρια της Kleemann China. Πρόκειται για μια στρατηγική επιλογή της εταιρίας στην κρίσιμη αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας, η οποία θα ενισχύσει την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου.

Η Διεύθυνση HR & Administration ενοποιείται με τη Διεύθυνση Coaching με επικεφαλής την Κατερίνα Κουκούντζου. Στη θέση αυτή η κυρία Κατερίνα Κουκούντζου θα κληθεί να αξιοποιήσει την εμπειρία που απέκτησε ως Διευθύντρια Coaching στον όμιλο Kleemann τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου Kleemann, Γιάννης Σανιδιώτης, δήλωσε σχετικά:«Είμαστε σίγουροι ότι οι αλλαγές αυτές θα ενισχύσουν τις εν λόγω λειτουργίες και θα συντελέσουν σημαντικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του ομίλου. Ευχόμαστε στις συναδέλφους μας καλή επιτυχία στο νέο τους ρόλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ