Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα… μετρητά

Εκτός από τα ψώνια της ημέρας, στα σουπερμαρκετ θα μπορούμε στο εξής να κάνουμε και αναλήψεις ή καταθέσεις μετρητών

Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα… μετρητά

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η My Market ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Viva Wallet προκειμένου οι πελάτες των supermarket της αλυσίδας να μπορούν να κάνουν αναλήψεις μετρητών από τα ταμεία των καταστημάτων για ποσά έως και 100 ευρώ. Και από χθες, έχουμε και την ανακοίνωση της Bazaar η όποια προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την γερμανική viafintech. Οι πελάτες της αλυσίας θα μπορούν να κάνουν αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών μέσω του κινητού τους.

Μόλις ο πελάτης επιλέξει την εφαρμογή στο κινητό του, θα έχει δύο δυνατότητες: να κάνει ανάληψη ή κατάθεση, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό. Στην οθόνη του κινητού θα εμφανίζεται ένα barcode το οποίο θα «διαβάζεται» από την ταμειακή του supermarket για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Το μέγιστο όριο αναλήψεων δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 300 ευρώ ενώ το μέγιστο ποσό κατάθεσης θα φτάνει στα 1.000 ευρώ.

Πλέον βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη μια νέα υπηρεσία που ουσιαστικά μετατρέπει τα ταμεία του supermarket σε μικρά… ATMs. H υπηρεσία viacash όπως είναι η εμπορική της επωνυμία, μπορεί να ενσωματωθεί και σε ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και εταιρείες κοινής ωφέλειας, τηλεπικοινωνιών κλπ προκειμένου να δίδεται στους πελάτες ένας εύκολος τρόπος πληρωμής των λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ