Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος συνοδοιπόρος του Ioannina Lake Run

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος συνοδοιπόρος του  Ioannina Lake Run

Με κεντρικό μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας σε όποιες δυσκολίες και εάν αντιμετωπίζουμε, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος συμμετείχε και φέτος ως Μεγάλος Χορηγός στην 14η διεξαγωγή του Ioannina Lake Run.

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, διεξήχθησαν ο Παραλίμνιος Δρόμος 5χλμ και η διαδρομή των 30χλμ γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, επιβεβαιώνοντας πως το ισχυρό κίνητρο για δράση αποτελεί κινητήριο δύναμη, ικανή να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, υπερήφανα στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους διοργανωτές, τους εθελοντές αλλά και τους συμμετέχοντες αθλητές, στην εντατική προσπάθεια μηνών να δημιουργηθεί μία αθλητική γιορτή με ασφάλεια. Χάρη στα αυστηρά μέτρα και την πειθαρχημένη εφαρμογή τους που όρισε η Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο 14ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων άφησε τη δική του ιστορία ως μία από τις ελάχιστες αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες.

Σε μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδας, η ΒΙΚΟΣ δρόσισε τους συμμετέχοντες με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος, ενώ στην εκκίνηση βρέθηκε και η Vikos Running Team αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της εταιρείας στηρίζουν ένθερμα τα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ