Η Celestyal Cruises απέκτησε νέο κρουαζιερόπλοιο

Η Celestyal Cruises απέκτησε νέο κρουαζιερόπλοιο

To συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε το 1993 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012.

Στην απόκτηση του κρουαζιερόπλοιου "Costa NeoRomantica", της εταιρείας Costa Cruises, προχώρησε η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises.

To συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο ναυπηγήθηκε το 1993 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Είναι χωρητικότητας 1.800 επιβατών, διαθέτει 789 καμπίνες, 132 εκ των οποίων με μπαλκόνια, καθώς και αρκετούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, μπαρ και σαλόνια, δύο πισίνες, γυμναστήριο και ευρύχωρο σπα με πανοραμική θέα.

Λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση και τη δρομολόγηση του κρουαζιερόπλοιου θα ανακοινωθούν αργότερα. Τα δρομολόγια της Celestyal Cruises, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα και αφορούν στο 2021 και 2022, παραμένουν αμετάβλητα.

Η Celestyal Cruises είναι βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της.

Η εταιρεία διαχειρίζεται ήδη δύο κρουαζιερόπλοια, το Celestyal Olympia με δυνατότητα μεταφοράς 1.664 επιβατών και το Celestyal Crystal με δυνατότητα μεταφοράς 1.200 επιβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ