British American Tobacco: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στην τριετία

British American Tobacco: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ στην τριετία

Το ελληνικό λιανεμπόριο ενισχύεται με πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια

Στην ενίσχυση του ελληνικού λιανεμπορίου προχωρά η British American Tobacco, στο πλαίσιο των ενεργειών της για συμβολή στην προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας της αγοράς μετά την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το ελληνικό λιανεμπόριο ενισχύεται με πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς ο Όμιλος προχωρά σε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα. Έπειτα από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά και σε συνέχεια της ζήτησης από τους λιανεμπόρους και τους καταναλωτές, ως μια επιτυχημένη διεθνώς εναλλακτική του καπνίσματος, το προϊόν ατμίσματος Vype ePen 3, που πρόσφατα αναδείχθηκε ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία ατμίσματος στη μεγαλύτερη έρευνα καταναλωτών που πραγματοποιείται στη Βρετανία για καινοτόμα προϊόντα, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στα σημεία λιανικής πώλησης. Αρχικά, οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε περίπου 1.500 σημεία λιανικής πώλησης (περίπτερα και μίνι-μάρκετ) σε όλη την Ελλάδα, με τη δυνατότητα να επεκταθούν και σε περαιτέρω σημεία πώλησης μέσα στην επόμενη περίοδο.

Επίσης, η στρατηγική συνεργασία της British American Tobacco Hellas με την NOBACCO ενισχύεται, καθώς το Vype ePen 3 θα συνεχίσει να διατίθενται και μέσω των σημείων πώλησης της NOBACCO και του ηλεκτρονικού καταστήματος nobacco.gr/vype.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Vitalii Kochenko, δήλωσε: «Ιδιαίτερα σε αυτή την συγκυρία που η ελληνική οικονομία προσπαθεί να επανέλθει μετά την περίοδο του κορονοϊού, θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε περαιτέρω τους Έλληνες λιανέμπορους, επιλέγοντας τη μικρή λιανική στην Ελλάδα ως μια από τις σημαντικές αγορές πανευρωπαϊκά που παρουσιάζουμε την προηγμένη τεχνολογία του Vype».

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες πανευρωπαϊκά, όπου ο Όμιλος της British American Tobacco διαθέτει ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων επόμενης γενιάς δυνητικά μειωμένου κινδύνου (θερμαινόμενο προϊόν καπνού glo και προϊόν ατμίσματος Vype). Οι νέες επενδύσεις της British American Tobacco αναμένεται, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, να αυξήσουν περαιτέρω και την κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο του Ομίλου στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ