Αυτοί είναι οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που ανοίγουν από Δευτέρα

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που ανοίγουν από Δευτέρα

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο κατάλογος των κωδικών αριθμών δραστηριότητας επιχειρήσεων που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν εκ νέου από την Δευτέρα 18 Μαίου. Η «είδηση» αφορά στο πρόωρο άνοιγμα των malls και των πολυκαταστημάτων έστω και χωρίς τα εστιατόρια που υπάρχουν μέσα σε αυτά. Πάντως, και για τον χώρο της εστίασης, «φουντώνει» η συζήτηση για πρόωρο άνοιγμα από τις 25 Μαίου ενώ οι ανακοινώσεις αναμένονται ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές ότι από Δευτέρα 18 Μαΐου, επανεκκινούν οι επιχειρήσεις με Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ):

  • 19 / Άλλο λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα.
  • 04 /Δραστηριότητες βοτανικών και ζωολογικών κήπων και φυσικών βιοτόπων.
  • 19.13.03 /Υπηρεσίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση κατοικίδιων ζώων συντροφιάς, για κυνήγι και σχετικές δραστηριότητες.
  • 04.10.02 /Υπηρεσίες Διαιτολογικών Μονάδων (πολυδύναμων μονάδων συνδυασμού αισθητικής και δίαιτας (με εξαίρεση την σωματική άσκηση).
  • 04.10.06 / Υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος (αποτρίχωσης, θεραπείας με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες).
  • 09.19.16 / Υπηρεσίες στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κλπ (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις).

Προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ισχύουν οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης όπως περιγράφονται στην συνημμένη παρουσίαση.

Το 3ο στάδιο επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ