Παίρνει πίσω τις αυξήσεις η ACS Courier

Παίρνει πίσω τις αυξήσεις η ACS Courier

Δεν θα ισχύσουν οι αυξήσεις που είχε ανακοινώσει η ACS  για τις υπηρεσίες της με ημερομηνία έναρξης την 1η Απριλίου.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Quest Συμμετοχών Θεόδωρος Φέσσας, η οποία ελέγχει την ACS, αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα η εταιρεία ταχυμεταφορών «έχει γίνει στόχος διαφόρων συκοφαντικών δημοσιευμάτων, παρά την προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση για παραδόσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στα σπίτια.

Η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, που οφείλονται εκτός από την μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες του προσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματα της, συνθήκες που αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας της. Η εταιρεία μας σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επίσης θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική».

Την Πέμπτη υπήρξαν καταγγελίες από τον σύλλογο εκδοτών βιβλίου για αυξήσεις στις υπηρεσίες της ACS, ενώ σήμερα το πρωί διενεργήθηκε έλεγχος στα γραφεία της εταιρείας από κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και της οικονομικής αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ