Νέο κατάστημα της δανέζικης αλυσίδας JYSK στο Κιλκίς

Νέο κατάστημα της δανέζικης αλυσίδας JYSK στο Κιλκίς

Η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK.

Το νέο κατάστημά της στην Ελλάδα εγκαινιάζει την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο Κιλκίς, η δανέζικη αλυσίδα JYSK, φτάνοντας πλέον τα 33 καταστήματα στη χώρα μας. Σημειώνεται πως η JYSK άνοιξε το πρώτο κατάστημά της στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της είναι το αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έδειξε ο ιδρυτής της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον Τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας και Ουγγαρίας αναφέρει: «Το άνοιγμα δέκα νέων καταστημάτων στη διάρκεια του οικονομικού έτους που τελείωσε στις 31 Αυγούστου 2019 αποδεικνύει ότι το πενταετές πλάνο επέκτασης της JYSK Ελλάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα πρώτα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της JYSK στην Ελλάδα οι πωλήσεις μας αναπτύσσονται σταθερά ανοδικά, κάτι που δείχνει ότι το επιχειρηματικό μοντέλο μας και οι εξαιρετικές προσφορές μας έχουν απήχηση στους πελάτες μας. Το δίκτυό μας αριθμεί ήδη 32 καταστήματα στην Ελλάδα και εκτός του καταστήματος του Κιλκίς πολλά νέα καταστήματα θα ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

Η συνεχής επέκταση του δικτύου μας είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη στρατηγική μας, που είναι να έρθουμε πιο κοντά στους πελάτες μας έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι από αυτούς να έχουν εύκολη και γρήγορή πρόσβαση σε ένα κατάστημα JYSK».

Σημειώνεται επίσης πως η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK.

Ο Retail Manager JYSK Ελλάδας, Γιώργος Τσιρώνης, σημειώνει για το νέο κατάστημα: «Οι πελάτες στο κατάστημα του Κιλκίς θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK, όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μία ευρεία γκάμα επίπλων σπιτιού και κήπου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων, έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ