myblu: Κάτι Καλύτερο από την Imperial Tobacco

myblu: Κάτι Καλύτερο από την Imperial Tobacco

Με δυναμικό τρόπο έχει μπει στην ελληνική αγορά το myblu™ της Imperial Tobacco Hellas, προϊόν ατμίσματος νέας γενιάς και αποτέλεσμα μεγάλης επένδυσης σε έρευνα και ανάπτυξη από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ. Βρετανία. 

Με βάρος μόνο λίγων γραμμαρίων, μπαταρία που δεν πρόκειται να σε αφήσει στα μισά της ημέρας αλλά και κομψή εμφάνιση χάρη στα πέντε στιλάτα χρώματα, το myblu™ ήρθε για να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Αξίζει να δοκιμάσει κάποιος τις τέσσερις μοναδικές γεύσεις του myblu για να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco Hellas, κ. Αλέξανδρος Καμάρας, σχολιάζει την απόφαση της Imperial Tobacco Hellas να επενδύσει σημαντικά και στην ελληνική αγορά, καθώς το myblu™ αποτελεί ένα από τα κορυφαία προϊόντα νέας γενιάς της εταιρίας για όλους όσους αναζητούν το «Κάτι Καλύτερο»: «Οι καπνιστές ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ζητούν ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα. Εμείς φέρνουμε το νέο καινοτόμο προϊόν μας στην Ελλάδα, για να τους προσφέρουμε μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία, εναλλακτική του καπνίσματος. Το myblu™ είναι αποτέλεσμα της μεγάλης παγκόσμιας επένδυσής μας σε Προϊόντα Νέας Γενιάς. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζουμε στους Έλληνες καπνιστές κάτι που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και θα επενδύσουμε σημαντικά στη σωστή ενημέρωση τους. Παράλληλα, θα στηρίξουμε ουσιαστικά το εμπόριο ενισχύοντας την ήδη μεγάλη μας επένδυση, ενώ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στη χώρα μας».

Η προσθήκη του myblu™ στο ήδη επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο της Imperial Tobacco Hellas έρχεται να ενισχύσει την ήδη μεγάλη επένδυση της στο εμπόριο και να επισφραγίσει τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας, καθώς με την επένδυση αυτή αναμένεται να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, κάτι που η Imperial Tobacco Hellas κάνει εδώ και 38 χρόνια.

Ο επικεφαλής Επιστημονικών Υποθέσεων της Imperial Brands, Δρ. Grant O’ Connell, σχολιάζει πως «το myblu™ είναι μια εναλλακτική επιλογή για όσους ενήλικες καπνιστές επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο που στηρίζεται σε επιστήμη και τεχνολογία αιχμής. Για την παραγωγή του εφαρμόζουμε αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας. Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του, ενώ οι κάψουλες είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ανταποκρίνεται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει. Αναφορικά με την κατηγορία γενικότερα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός εμπειρογνωμόνων σε ζητήματα δημόσιας υγείας, έχει καταλήξει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι σημαντικά λιγότερο βλαβερά από τα τσιγάρα».

Η χρήση του είναι πανεύκολη καθώς δεν χρειάζεται περιττά εξαρτήματα παρά μόνον τις προγεμισμένες κάψουλες με το υγρό myblu™ και τον φορτιστή του.

Πώς χρησιμοποιείται

Για να ξεκινήσετε το άτμισμα, απλά τοποθετείστε μία νέα κάψουλα απευθείας στην συσκευή σας. Μόλις ακούσετε το χαρακτηριστικό κλικ, είστε έτοιμος να ξεκινήσετε το άτμισμα. Τόσο απλό!

Για την αντικατάσταση μίας κάψουλας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε ελαφρώς τα πλαϊνά της, ώστε να ξεκουμπώσει από την συσκευή σας.

Η μπαταρία του

Σε ό,τι αφορά στην μπαταρία του, αυτή δεν πρόκειται να σας προδώσει ποτέ καθώς για έναν μέσο ατμιστή διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να συνδέσετε τον φορτιστή, ο οποίος είναι συμβατός με καλώδιο USB και μέσα σε 30 λεπτά η συσκευή σας θα είναι έτοιμη για χρήση.

Η λειτουργία της μπαταρίας βασίζεται στον αισθητήρα κίνησης που βρίσκεται στο επιστόμιο και ενεργοποιείται κάθε φορά που ατμίζετε. Όταν εισπνέετε, ενεργοποιείται η λυχνία φωτός που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής σας. Έτσι μέσω της συγκεκριμένης λυχνίας θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε το επίπεδο της μπαταρίας ανά πάσα στιγμή. Όταν η ένδειξη της λυχνίας είναι μπλε, τότε το επίπεδο της μπαταρίας είναι υψηλό. Το πορτοκαλί χρώμα της λυχνίας υποδεικνύει ότι το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας βρίσκεται στο μέσο, ενώ η κόκκινη ένδειξη σηματοδοτεί πως ήρθε η ώρα να φορτίσετε την συσκευή σας.

Οι γεύσεις και οι εντάσεις

To myblu™ είναι διαθέσιμο στις γεύσεις· φράουλα, blue ice, βανίλια και tobacco και είναι σίγουρο ότι θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης χωρίς τη δυσάρεστη οσμή του τσιγάρου! Πρόσφατα το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu™ παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη μοναδική γεύση Blue Ice με 0% περιεκτικότητα σε Νικοτίνη. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται περαιτέρω η γκάμα των γεύσεων myblu™ δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικους καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ