Συνεργασία της Rivulis-Eurodrip με την Jaffer Agro Services

Συνεργασία της Rivulis-Eurodrip με την Jaffer Agro Services

Η νέα συμφωνία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω διάδοση της δορυφορικής πλατφόρμας Manna Irrigation, μιας υπηρεσίας υψηλής τεχνολογίας

Την παρουσία της στην Κεντρική Ασία, ενισχύει η Rivulis-Eurodrip μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με την Jaffer Agro Services Ltd., εταιρεία έργων άρδευσης, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε εμπορικό και παραγωγικό επίπεδο και συνεισφέροντας ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό της γεωργίας στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα συνεργασία είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική της Rivulis-Eurodrip να καταστήσει τη μικροάρδευση προσβάσιμη και να διαδώσει τα οφέλη της σε αναδυόμενες αγορές και σε ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών. Παράλληλα, η νέα συμφωνία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την περαιτέρω διάδοση της δορυφορικής πλατφόρμας Manna Irrigation, μιας υπηρεσίας υψηλής τεχνολογίας, η οποία, αναπτύσσοντας δυναμικές προτάσεις άρδευσης σε πραγματικό χρόνο και χωρίς τη χρήση αισθητήρων στο χωράφι, ανοίγει νέους δρόμους στην άρδευση των υπαίθριων καλλιεργειών.

«Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι καθώς η συνεργασία αυτή μας ανοίγει το δρόμο για να κερδίσουμε ηγετικό μερίδιο αλλά και να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην περαιτέρω διάδοση μοντέρνων καλλιεργητικών μεθόδων στην πολλά υποσχόμενη αγορά του Πακιστάν, σημείωσε ο Βασίλης Κυκριλής, γενικός διευθυντής του Business Unit Ανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής της Rivulis.

Ο αγροτικός κλάδος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το Πακιστάν με το 20% περίπου του ΑΕΠ να προέρχεται από τον συγκεκριμένο κλάδο. Την ίδια στιγμή, η διείσδυση μοντέρνων μεθόδων άρδευσης είναι πολύ μικρή και αναμένεται να πολλαπλασιαστεί τα επόμενα χρόνια. Εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη αγορά ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Η Jaffer Agro Services Ltd., αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στα έργα στάγδην άρδευσης του Πακιστάν διατηρώντας μερίδιο της τάξης του 40%. Με κεντρικά γραφεία στο Καράτσι, αλλά και ένα διευρυμένο δίκτυο που καλύπτει περιοχές όπως η Λαχόρη και το Ισλαμαμπάντ, η Jaffer Agro Services Ltd., είναι σε θέση να καλύψει την αγορά του Πακιστάν συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ