Τρία νέα προϊόντα στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Τρία νέα προϊόντα στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Η σειρά προϊόντων με την υπογραφή ΗΠΕΙΡΟΣ διευρύνεται

Η σειρά προϊόντων με την υπογραφή ΗΠΕΙΡΟΣ διευρύνεται και πάλι με την προσθήκη τριών νέων, πρωτοποριακών προϊόντων: ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα, ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή και ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ. Τα τρία προϊόντα απαντούν στις γευστικές επιθυμίες, τις διατροφικές ανάγκες, αλλά και τις συνήθειες κατανάλωσης του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού και υπογράφονται από τη μοναδική, διαχρονική ποιότητα ΗΠΕΙΡΟΣ.

Στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή συνδυάζονται δυο παραδοσιακά Π.Ο.Π. τυριά, η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, σε αναλογία 50:50 με αποτέλεσμα ένα μοναδικό αλειφόμενο τυρί, με κρεμώδη υφή όπου είναι αισθητά τα κομματάκια φέτας. Έχει πλούσια, οικεία, αγαπημένη γεύση και υψηλή διατροφική αξία, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή έρχεται να δώσει γεύση -σκέτη, αλειμμένη σε ψωμί, παξιμάδια ή σε σαλάτες- ως συνοδευτικό του φαγητού, αλλά και ως συστατικό για επιτυχημένες συνταγές.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή φτιάχνεται με φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ που καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλο οξιάς και χαρίζει ένα ιδιαίτερο γευστικό αποτέλεσμα που συνδυάζει την πλούσια, ελαφρώς όξινη γεύση της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ με τις πικάντικες νότες που προσδίδει στο τυρί το κάπνισμα με οξιά. Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή κυκλοφορεί στην καινοτόμο συσκευασία Vacuum Twin Pack 200γρ., που αποτελείται από δυο ανεξάρτητες, αποσπώμενες μερίδες των 100γρ., προσφέροντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να απολαύσει την ποσότητα που χρειάζεται κάθε φορά, χωρίς να ανησυχεί για το πώς θα διατηρηθεί φρέσκο το υπόλοιπο τυρί!

Τέλος, η ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει τη δική της εκδοχή Ταλαγάνι, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ, με μόλις 15% λιπαρά και όλη την απολαυστική γεύση του δημοφιλούς τυριού σχάρας. Το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ φτιάχνεται από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα, έχει μαστιχωτή υφή και δεν λιώνει στο ψήσιμο. Αποτελεί το ιδανικό τυρί τόσο για αλμυρά όσο και γλυκά πιάτα, με τα χαμηλά λιπαρά του να απενοχοποιούν την καθημερινή του χρήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ