MLS: Ανάπτυξη της ευρωπαϊκής πλατφόρμας MAIC στα βουλγαρικά

MLS: Ανάπτυξη της ευρωπαϊκής πλατφόρμας MAIC στα βουλγαρικά

Η βουλγαρική MAIC™ καταλαβαίνει και μιλάει βουλγαρικά και έχει προσαρμοστεί στις προτιμήσεις και στις συνήθειες των Βουλγαρων.

Την ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναγνώρισης Φωνής MAIC™ στη βουλγαρική γλώσσα και την κυκλοφορία της στη βουλγαρική αγορά ολοκλήρωσε η MLS.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με την εταιρεία Innovo BG Ltd (διανομέας της MLS στη Βουλγαρία), η MAIC™ τοποθετήθηκε στην αλυσίδα Technopolis BG EAD (τη μεγαλύτερη στη Βουλγαρία), ενώ γίνονται επαφές και με τους τοπικούς παρόχους Telenor Bulgaria και Α1 Bulgaria.

Οι Βούλγαροι έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους βουλγαρική MAIC™, επιλέγοντας ανάμεσα σε 2 μοντέλα επιτραπέζιας συσκευής (Smart Display), που διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, τη μεγάλη MAIC™ στην τιμή των 199€ και τη MAIC mini™ στην τιμή των 149€.

Η βουλγαρική MAIC™ καταλαβαίνει και μιλάει βουλγαρικά και έχει προσαρμοστεί στις προτιμήσεις και στις συνήθειες των Βουλγάρων. Συγκεκριμένα, η νέα MAIC™ παίζει βουλγαρική ή ξένη μουσική όλων των ειδών ακόμα και ανάλογα με τη διάθεση του χρήστη. Αναπαράγει τις αγαπημένες του μουσικές λίστες, μουσικά και άλλα βίντεο, κινούμενα σχέδια, βρίσκει ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, δείχνει ειδήσεις της Βουλγαρίας, κρατάει υπενθυμίσεις, αναζητά σημεία ενδιαφέροντος και ενημερώνει για τον καιρό, τόσο εντός της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση, να σου δώσει συμβουλές για την κουζίνα, να σου δείξει όποια συνταγή μαγειρικής επιθυμείς, μπορεί να σου πει ένα ανέκδοτο, ένα βουλγαρικό ή κλασικό παραμύθι, ακόμη και να σε βοηθήσει να κοιμηθείς.

Επιπλέον, με τη λειτουργία Smarthome, μπορεί να διαχειριστεί τις έξυπνες λάμπες και πρίζες, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και κατ' επέκταση τις οικιακές συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτές. Ακόμη, η MAIC™ παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών και ταινιών στο Netflix™ και δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων φωνητικά, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον που μπορούν να διαχειριστούν εύκολα ακόμα και όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αναβαθμίζεται αυτόματα και εμπλουτίζεται με νέες δεξιότητες και ευφυΐα.

Στην Αμερική η διείσδυση των Smart Speakers/Smart Displays έχει ξεπεράσει το 50% των νοικοκυριών, ενώ υψηλό ποσοστό διείσδυσης υπάρχει και στην Κίνα. Στην Ευρώπη, με εξαίρεση την Αγγλία, η νέα αυτή αγορά των Smart Speakers/Smart Displays είναι στο ξεκίνημα.

Στα άμεσα σχέδια της MLS, προσβλέποντας στην αγορά του Black Friday και των Χριστουγέννων, είναι η κυκλοφορία μίας ακόμη συσκευής Smart Speaker (αυτή τη φορά χωρίς οθόνη) που θα είναι πολύ οικονομική. Επίσης, το τμήμα R&D της εταιρείας ολοκληρώνει σύντομα την προσαρμογή της νέας πλατφόρμας η οποία εξελίσσεται σε ένα ενοποιημένο ψηφιακό οικοσύστημα ώστε να λειτουργεί σε οποιαδήποτε Android συσκευή (Smartphones, Tablets, Smartwatches, Wearables, Android Things, Android TV, ακόμα και σε αυτοκίνητα με Android λειτουργικό).

Σκοπός της εταιρείας είναι η πλατφόρμα MAIC™ να αποτελέσει το κεντρικό σημείο διαχείρισης της καθημερινότητάς μας αλλά και να εισάγει τους χρήστες στην νέα εποχή των virtual Assistants όπου όλα γίνονται με τη φωνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ