Δείτε το «Καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης» στα φετινά World Travel Awards

Δείτε το «Καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης» στα φετινά World Travel Awards

Tα φετινά World Travel Awards, το πιο σημαντικό γεγονός της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας

Το διάσημο Çırağan Palace Kempinski που λειτουργεί εντός του οθωμανικού παλατιού Τσιραγάν στις όχθες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη ψηφίστηκε για 7η συνεχή χρονιά ως το «Καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης» στα φετινά World Travel Awards, το πιο σημαντικό γεγονός της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Το Τσιραγάν, η κατασκευή του οποίου χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, είναι το μοναδικό οθωμανικό αυτοκρατορικό παλάτι και ξενοδοχείο στο Βόσπορο, το οποίο αποτελούσε θέρετρο των σουλτάνων. Βρίσκεται στις όχθες του Βόσπορου και με θέα στην ασιατική ήπειρο, προσφέρει την αίγλη ενός αυθεντικού οθωμανικού παλατιού, αποτελώντας ένα σύμβολο της Κωνσταντινούπολης από την αρχή της λειτουργίας του.

Μεταξύ των πολλών σημαντικών βραβείων, φέτος το Çırağan Palace Kempinski συνέχισε την ετήσια παράδοση του στις βραβεύσεις κερδίζοντας επίσης τα βραβεία ως «Το κορυφαίο ξενοδοχείο της Τουρκίας 2019» και ως «Η κορυφαία σουίτα ξενοδοχείου της Τουρκίας 2019» για την ένδοξη σουίτα Sultan του ξενοδοχείου.

Η επιτυχία αυτή πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Γενικό Διευθυντή του Çırağan Palace Kempinski, Ralph Radtke που είναι ένα από τους πιο έμπειρα στελεχη της βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας σε ανάλογα ξενοδοχεία-σύμβολα σε περισσότερες από 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ