Πέντε βήματα για να δημιουργήσεις τα δικά σου KIOSKY’S

Πέντε βήματα για να δημιουργήσεις τα δικά σου KIOSKY’S

Τι είναι τα Kiosky’s Convenience Store τα οποία έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη μικρή λιανική;

Τα καταστήματα αυτά μέσω του franchise έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών. Επενδύοντας στο πιο σύγχρονο convenience store της αγοράς, τα αδέρφια Κωνσταντίνα και Αντώνη Σαρδέλη μπήκαν στο ισχυρό δίκτυο της Kiosky’s και γνώρισαν το μέλλον της μικρής λιανικής.

Οι συμφέρουσες τιμές, η συνέπεια, η φιλική εξυπηρέτηση και τα 16 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχουν κάνει τα Kiosky’s τον leader της αγοράς της μικρής λιανικής.

Η εταιρεία έχοντας καθιερώσει ένα πανίσχυρο Brand και επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του δικτύου προσφέρει στον franchisee τη δυνατότητα να «τρέξει» τη δική του επιχείρηση με ευκολία, αξιοπιστία και κερδοφορία!

Τα Kiosky’s αποτελούν δίκαια την πιο δυναμική και μοντέρνα πρόταση για όσους αγαπούν την επικοινωνία και θέλουν να δίνουν εύκολες και ποιοτικές λύσεις στην κάθε μικρή και μεγάλη ανάγκη του καταναλωτή.

Οι συνεργάτες δε χρειάζεται να έχουν σχετική πείρα. Είναι βασικό βέβαια να έχουν όρεξη για δουλειά και διάθεση να συνεργαστούν σε μία βάση ειλικρίνειας και αμοιβαίας κερδοφορίας.

Τα βήματα

Πέντε απλά βήματα χρειάζονται για να δημιουργήσει κάποιος εύκολα το δικό σου KIOSKY’S Convenience Store.

  • Ενημέρωση για το concept: Τηλεφώνησε σήμερα στο 210 675 6200 ή συμπλήρωσε την φόρμα εδώ και κλείσε μια συνάντηση μαζί μας. Θα μάθεις τα πάντα και θα ενθουσιαστείς με τα KIOSKY’S Convenience Store.
  • Πες το Ναι: Εφόσον έχεις ενημερωθεί πλήρως και θέλεις να προχωρήσεις θα περάσουμε στο επόμενο βήμα και θα υπογράψουμε ένα προσύμφωνο συνεργασίας.
  • Βρες το κατάλληλο σημείο: Αν έχεις ήδη κάποιο κατάστημα θα σε βοηθήσουμε να το μετατρέψεις εύκολα και γρήγορα σε KIOSKY’S Convenience Store. Αν δεν διαθέτεις κατάστημα με τη βοήθεια μας θα επιλέξεις το κατάλληλο σημείο.
  • Μπες στο Δίκτυο: Με την υπογραφή της σύμβασης franchise μπαίνεις στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων μικρής λιανικής και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα του δικού σου.
  • Κατάστημα & Εκπαίδευση: Ειδική ομάδα συνεργατών θα αναλάβει το “στήσιμο” του καινούργιου καταστήματος, ενώ εσύ θα παρακολουθείς ένα ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό σεμινάριο για να ενταχθείς άμεσα στη φιλοσοφία του δικτύου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 90 εως 120 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης: 45.000 ευρώ εως 90.000 ευρώ
Entry fee: 8.000 ευρώ
Royalties: Από τον 2ο χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ