Αλλαγή κορυφής στην British American Tobacco Hellas

Nέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas αναλαμβάνει ο κ. Θάνος Αυγερινός. Ποιες άλλες χώρες θα έχει υπό την ευθύνη του

Αλλαγή κορυφής στην British American Tobacco Hellas

Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη British American Tobacco Hellas ανέλαβε ο κ. Θάνος Αυγερινός, ο οποίος κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για τον Εμπορικό Μετασχηματισμό του Ομίλου στα κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο.

Στο νέο ρόλο του, θα έχει την ευθύνη, εκτός από την αγορά της Ελλάδας και για τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

Ο κ. Αυγερινός ξεκίνησε την καριέρα του από το Οικονομικό τμήμα της British American Tobacco Hellas το 2008. Έχει αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα Στρατηγικού Σχεδιασμού και στο Οικονομικό τμήμα, μεταξύ των οποίων τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

Η Ελλάδα αποτελεί στρατηγική αγορά για τον Όμιλο κι επελέγη από τη BritishAmericanTobaccoως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως όπου διατίθεται ολόκληρη η γκάμα των καινοτόμων προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού gloκαι το προϊόν ατμίσματος Vype.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ