Fournos Theophilos: Η Νέα Υόρκη θα γεμίσει με ελληνικούς φούρνους

Μετά από μία επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο ο Fournos Theophilos του Γιώργου Κορρέ και Νικόλα Πασχαλάκη παίρνει εμπρός μετά από την είσοδο νέου επενδυτή

Fournos Theophilos: Η Νέα Υόρκη θα γεμίσει με ελληνικούς φούρνους

Επιταχύνονται οι εξελίξεις στον Fournos Theophilos, το εγχείρημα στην Νέα Υόρκη του Γιώργου Κορρέ και του "πληροφορικάριου" Νικόλα Πασχαλάκη. Στο πλευρό των δύο μετόχων βρίσκεται πλέον και ο ομογενής επιχειρηματίας Πέτρος Ξενόπουλος. 

Ο Πέτρος Ξενόπουλος διαθέτει εμπειρία 40 ετών στον χώρο της εστίασης έχοντας ανοίξει περισσότερα από 60 εστιατόρια στο Μανχάταν. Είναι παράλληλα ο επιχειρηματίας που έφερε και "τρέχει" στην Ελλάδα τα TGI Fridays.

Στο πρώτο κατάστημα που ήδη λειτουργεί από το περασμένο φθινόπωρο θα προστεθεί ένα ακόμη (Herald Square) την επόμενη εβδομάδα καθώς και ένα τρίτο (Union Square) έως τα τέλη Μαϊου ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο ο Fournos Theophilos αναμένεται να αποκτήσει παρουσία και στο Central Park.

H συνεργασία με τον κ. Ξενόπουλος ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά του Μανχάταν αναμένεται να επιταχύνει περαιτέρω την επέκταση της αλυσίδας στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι για την επέκταση της εκτός της αμερικανικής μεγαλούπολης έχουν δείξει και άλλοι ομογενείς επιχειρηματίες από άλλες πολιτείες όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ