Πλαίσιο: Είναι οριστικό, μπαίνει στις λευκές ηλεκτρικές συσκευές

ΤΙ ανέφερε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο Κωνσταντίνος Γεράρδος στην ενημέρωση των Θεσμικών Επενδυτών.

Πλαίσιο: Είναι οριστικό, μπαίνει στις λευκές ηλεκτρικές συσκευές

Η είσοδος της Πλαίσιο στις λευκές ηλεκτρικές συσκευές ήταν μια πληροφορία η οποία αιωρούνταν στην αγορά για περίπου ένα χρόνο. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να τις δουν στο νέο, πολυόροφο κατάστημα που εγκαινίασε το περασμένο φθινόπωρο η αλυσίδα στην Αγία Παρασκευή όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Η χθεσινή παρουσίαση της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών έβγαλε είδηση καθώς ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο, Κωνσταντίνος Γεράρδος, την τοποθέτησε στο φθινόπωρο του 2019.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η εταιρεία θα διεκδικήσει μερίδιο από την πίτα των 500 εκατ. ευρώ που εκτιμάται ότι είναι αυτή των λευκών συσκευών (ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια) στην Ελλάδα.

Η χρονική περίοδος δεν είναι τυχαία καθώς έχει ξεκαθαριστεί η αγορά και από τους 10 ισχυρούς παίκτες που είχε η αγορά πλέον θα αυτοί έχουν περιοριστεί σε πέντε.

Παράλληλα η κίνηση έρχεται σε μία φάση όπου οι Γερμανοί της Media Markt βρίσκονται σε φάση που εξετάζουν την έξοδο τους από την Ελλάδα με πώληση του business unit στην Olympia του Πάνου Γερμανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ