Ryanair: Αυτοί είναι οι 12 νέοι προορισμοί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το χειμερινό της πρόγραμμα για την προσεχή περίοδο ανακοίνωσε η Ryanair. Δώδεκα νέοι προορισμοί σε 10 χώρες από τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας

Ryanair: Αυτοί είναι οι 12 νέοι προορισμοί από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση του θερινού και του χειμερινού προγράμματος της Ryanair ήταν η μοναδική ευκαιρία που είχαν οι εκπρόσωποι του ελληνικού Τύπου να ενημερωθούν και να μιλήσουν με τους ανθρώπους της ιρλανδικής αεροπορικής low cost πτήσεων. 

Η αρνητική δημοσιότητα του περασμένου διαστήματος -μετά την προσγείωση στην Τιμισοάρα και την κατάργηση του δρομολογίου Αθήνας - Θεσσαλονίκης- οδήγησαν σε μία εντελώς τυπική, κωδικοποιημένη ανακοίνωση, ούτε καν στα ελληνικά που απλώς ενημέρωνε για τους νέους προορισμούς και διασυνδέσεις του χειμερινού προγράμματος της.

Συγκεκριμένα, το ανανεωμένο χειμερινό πρόγραμμα της ιρλανδικής low-cost εταιρείας, περιλαμβάνει πέντε νέους προορισμούς από την Αθήνα (Βαρκελώνη, Κίεβο, Μαδρίτη, Νυρεμβέργη και Τελ Αβίβ) και επτά από τη Θεσσαλονίκη (Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Κρακοβία, Μάντσεστερ, Μάλτα, Στοκχόλμη και Τελ Αβίβ).

Ταυτόχρονα, τα Χανιά ενισχύονται με δρομολόγια προς την Πάφο και τη Θεσσαλονίκη και η Σαντορίνη με δύο καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι στο θερινό πρόγραμμα που ξεκινάει σε λίγες ημέρες δεν ανανεώνονται οι περισσότερες πτήσεις εσωτερικού από και προς την Αθήνα. Έτσι δεν θα υπάρχουν συνδέσεις της Ryanair μεταξύ του "Ελευθέριος Βενιζέλος" με Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μύκονο, Ρόδο και Ηράκλειο. Η μόνη πτήση που συνεχίζει είναι αυτή μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης. Αντίστοιχα από την Θεσσαλονίκη η μόνη πτήση εσωτερικού που "διασώθηκε" είναι αυτή με τα Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ